COSIR FICCIONS

Aquest projecte comença amb la idea de vestir de naturalesa la ja existent vida de les escultures. Em sedueix com la flor, amb la seva pròpia vida orgànica, forma part de la pell de resina, del bronze, de la terracota, de la trama de fils que componen els cossos de les escultures.

Selecciono figures de dona en accions i sentiments diversos: formes on es valora l’esforç, anar cap al futur, la carícia, l’estima a la natura, les mirades, les absències, les fermeses, els tancaments, els símbols… a alhora, els colors, les formes, les textures, els estils, les mides, els temps, les transmissions i el gust.

Elles que són llegat del temps, em fan sentir que són una part d’un tot. La fracció, les seccions i les imatges fragmentades m’aproximen al concepte de què és genèric.

L’ànima de les escultures, el missatge amb la instal·lació de natura em suggereix un paisatge, narrant i cosint ficcions.

Fragmentar el temps, espais, convertir moments inexistents, fer girs, acostar-se al no oblit, provocar una història incerta, em porta a crear aquests diàlegs.

“En l’art, la veritat es construeix, sempre està en l’energia promotora de la construcció, mai del tot en la construcció.”

Bernard Salignon
portada projecte Cosir Ficcions Lurdes Lacorte Art Floral

Selecció d’imatges

Miranda 1 projecte Cosir Ficcions Lurdes Lacorte Art Floral

Miranda 1

Miranda 2 projecte Cosir Ficcions Lurdes Lacorte Art Floral

Miranda 2

Boira 1 projecte Cosir Ficcions Lurdes Lacorte Art Floral

Boira 1

Boira 2 projecte Cosir Ficcions Lurdes Lacorte Art Floral

Boira 2